Voor een bijzondere herinnering…

Om niet alleen voor en tijdens het afscheid, maar ook erna van betekenis te kunnen zijn voor u, bieden we u in Uitvaartwinkel Verlies de mogelijkheid om samen een unieke en blijvende herinnering te creëren.

Er bestaan hele mooie mogelijkheden waarbij u uw dierbare overledene niet alleen in uw hart, maar ook in een sieraad kunt meedragen of een gedenkwaardige plek kunt geven in uw eigen omgeving.
In Uitvaartwinkel Verlies kunt u vele mogelijkheden bekijken. We hebben een ruime keuze in onder andere vingerafdruksieraden, assieraden, urnen, fotoprints en grafmonumenten.

Wilt u informatie of wilt u alle mogelijkheden bekijken, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken bij Uitvaartwinkel Verlies. Wij nemen graag de tijd om naar uw wensen en ideeën te luisteren en met u mee te denken.

Uitvaartwinkel Verlies maakt samen met Afscheidshuis Het Usselerhof, Aula de Es en Edwin Kist Uitvaartverzorging deel uit van Uitvaartcentrum Het Usselerhof te Usselo. Wij bieden alle diensten afzonderlijk van elkaar aan, dus u kunt te allen tijde een afspraak maken bij Uitvaartwinkel Verlies, ook als de uitvaart van uw dierbare overledene elders heeft plaatsgevonden.